MANİSA / YUNUSEMRE - Mehmet Suphi Egemen İlkokulu

May

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlerimize armağanı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu çeşitli etkinliklerle program sona erdi.

Kas

Okulumuz Mehmet Suphi Egemen İlkokulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladı.

Ekm

Hayvanları koruma günü münasebetiyle okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Sınıflarda kuş evleri yapıldı. Stantlar kurulup hayvanlar için mama paketleri hazırlandı Ağaçlara kuş yemleri ruloları takıldı. Çeşitli resim etkinlikleri yapıldı. Şarkılar eşliğinde oyunlar oynandı. Veliler arası resim yarışması düzenlenip dereceye giren velilere çeşitli ödüller verildi.

Eyl

Okulumuz 4. sınıf öğretmenleri İmman KASAPOĞLU, Ayşe EVCİ ve çimen SARIÇALI'nın öncülüğünde öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinliklerle  ilköğretim haftası çoşkulu bir şekilde kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal marşıyla başlayan kutlama çeşitli sahne etkinlikleri ve çocuk oyunlarıyla devam etti. Kutlama programı sınıflar arası yapılan yarışmalarla sona erdi.

Haz

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün, Çevre Haftası münasebetiyle düzenlediği kutlama programına okulumuz çeşitli etkinliklerle sahne aldı. Etkinlik kapsamında okulumuzun çocuk mehter takımı ve halk oyunları ekibinin gösterisi yapıldıktan sonra sıfır atık projesi kapsamında geri dönüşüm ürünlerinden, sıfır atık defilesi yapıldı.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Yurdagül EROĞLU öğrencileriyle yıl sonu gösterisiyle vedalaştı. Çeşitli sahne etkinlikleriyle devam eden etkinlikler duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. İl dışına tayin sebebiyle okulumuzdan ayrılacak olan öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

May

Okulumuz ilçemizde düzenlelen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Müsabakalarına katıldı.

May

Anneler günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

May

Okulumuz öğrencileri okul bahçesindeki tavşanları kendi elleriyle besliyorlar.

May

Okulumu 3/D sınıfı öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde şehzadeler parkını gezdi.

May

Okulumuzda geleneksel çoçuk oyunları şenliği düzenlendi. Etkinlikte öğretmen ve öğrencilerimiz keyifli anlar yaşadılar.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla coşkuyla kutlandı.Bayram günü öğrencilerimizin öğretmenleri rehberliğinde hazırladığı gösteriler sergilendi. Çeşitli sahne etkinlikleriyle kutlama son buldu.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle okulumuzda öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.